Hur aktiverar jag föreningens IdrottOnline-sida?

Systemet är behörighetsstyrt med hjälp av olika roller som du kan ha i systemet. Kontrollera med din klubbs IdrottOnline-ansvarige att du fått rollen "Administratör TA" på din profil.
  1. Utse kontaktperson i föreningen som blir huvudadministratör.
  2. Skicka ett e-postmeddelande till klubb@idrottonline.se där ni uppger information om den blivande huvudadministratören. (Förnamn, efternamn, hemadress, postadress, telefon, personnummer ÅÅMMDD-XXXX samt e-post) Ange även vilken förening ni vill öppna samt sektion.
  3. Huvudadministratören kommer att få ett e-postmeddelande med följande instruktioner:
  4. För att aktivera er webbplats navigerar du till http://www.idrottonline.se och loggar in via hänglåset uppe i högra hörnet.
  5. Använd ditt idrotts-ID eller personnummer samt det lösenord som står i e-postmeddelandet för att logga in.
  6. När du klickat på logga in öppnas en nytt fönster där det under fliken Skapa webbplats står vilken eller vilka föreningar som du kan skapa en ny hemsida till.
  7. Markera den du vill skapa och klicka på skapa.
  8. När du har klickat på Skapa öppnas ett nytt fönster med ett avtal som du måste godkänna för att sidan ska kunna skapas.
  9. Klicka på Godkänn och sidan börjar skapas.OBS: Gör ingenting medan hemsidan skapas utan vänta på följande meddelande: Webbplatsen skapades utan fel
  10. Läs ovanstående meddelande och gör så här: Skriv ner adressen till er nya hemsida.
Ha dina inloggningsuppgifter redo (användarnamn och lösenord som du fått i mejl).
Klicka på länken till er nya hemsida.
Klicka på hänglåset i högre hörnet och logga in.
Nu kan du börja arbeta med er nya hemsida.

Feedback and Knowledge Base