Kommer inte åt föreningens tävlingar?

Förtydligande: Kommer inte åt föreningens tävlingar? Jag har loggat in via vår klubbs hemsida, därefter klickat på SVEMO TA fliken. Nu står jag i SVEMO TA, jag ser bara min personliga profil. Ska jag inte se mer som administratör för vår klubb?

Svar:
Ja, det stämmer, du ska se de funktioner som är tillgängliga för din klubb. Orsaken är att du som person inte fått rollen "Administratör TA" tilldelat i Ert medlemsregister.

Feedback and Knowledge Base